Laatste nieuws

Zwembaden blij met veel sponsoren

Boskoelesponsors325Gerrit Buitenhuis, vrijwilliger van de Boskoele, bezoekt veel bedrijven en steeds krijgt hij het voor elkaar om sponsorgeld voor de baden binnen te halen. De muren in beide baden zijn bedekt met reclameborden. Door dit succes is er bijna geen plaats meer voor nieuwe borden! Het bestuur van de Stichting Gorsselse zwembaden is erg blij met het meeleven van de Gorsselse en Almense bedrijven, die bereid zijn om onze prachtige openluchtbaden te ondersteunen met hun bijdrage. Er zijn ook bedrijven, die in natura  sponsoren en daar is de organisatie natuurlijk ook erg gelukkig mee. Dat gaat van een zitgrasmaaier tot kleding voor het personeel. Soms ook een rekening waar op vermeld staat, dat er 0,00 euro hoeft te worden betaald.

Sponsoring is in deze tijd hard nodig. De zwembaden kunnen het hoofd dankzij deze gulle gevers en de vele vrijwilligers gelukkig al watertrappend boven water houden. Zij hebben dit jaar ondanks het slechte voorseizoen zelfs nog wat geld overgehouden voor investeringen in een nog duurzamere exploitatie.

Op de foto zijn lang niet alle borden te zien. Het zijn er te veel om op foto te zetten. Dit zijn de borden in De Boskoele waar Gerrit Buitenhuis en Arie van Winden, de badmeester, vol trots naar wijzen.

Gorssel, 9 september 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends