Laatste nieuws

Zwembaden De Boskoele en De Berkel klaar voor de start

Het is al mooi lenteweer en dat doet verlangen naar zomerse dagen in de fraaie zwembaden De Boskoele en De Berkel. Nog even en dan is het ook zo ver. Over een kleine maand gaan de zwembaden in Gorssel in Almen weer open. Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve is er al klaar voor. Deze week ontving hij als eerste de zwembadwijzers.
De beide zwembaden hebben een gezamenlijke exploitatie en bestuur via de Stichting Gorsselse Zwembaden.

Opening afhankelijk van het weer
BoskoeleZwembadwijzer2017Burgemeester Van 't Erve ontvangt de eerste Zwembadwijzer van Annemiek Dijksman (bestuurslid Stichting Gorsselse Zwembaden) en Jorrit Erps (bedrijfsleider van de baden in Gorssel en Almen) De zwembaden hebben dit jaar niet vooraf een vaste dag voor de opening vastgesteld. De baden zullen rond 1 mei opengaan, maar afhankelijk van het weer kan dat een paar dagen eerder of later zijn.  “De ervaring leert dat als het voorjaar nog koud is, er weinig mensen komen zwemmen” geeft Jorrit Erps aan “en de kosten voor het opwarmen van het zwemwater zijn dan erg hoog”.
Via de website van de zwembaden, Gorssel.nl en de lokale kranten zal de definitieve openingsdag bekend worden gemaakt.

Abonnement met korting
Een abonnement is gemakkelijk, u steunt er de baden mee en heeft het hele jaar toegang tot beide baden. Als u vóór 16 april een abonnement koopt, ontvangt u korting op een jeugd- of volwassenabonnement en combi-abonnement. Een abonnement is al terug verdiend na 13 keer zwemmen. Dat is niet zo moeilijk met de ruime openstelling die beide baden hanteren. Bestellen van een abonnement kan via de websites van de baden. Daar staat ook een overzicht van de kosten van de verschillende abonnementen en de activiteiten die georganiseerd worden.

Vrijwilligers gezocht
BoskoeleVoor werkzaamheden in de kassa/kiosk ruimte worden nog enthousiaste vrijwilligers gezocht om de bestaande groep met bekende gezichten aan te vullen. Meer informatie en contactgegevens op de website.
De Boskoele gaat voor een mooi zwemseizoen! U toch ook?

  

 

Gorssel, 3 april 2017

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends