Laatste nieuws

Zwemmen in De Boskoele voor onderzoek naar ALS

Negen sportmarketing­studenten nodigen iedereen uit om op vrijdag 4 juni 2021 baantjes te gaan zwemmen in De Boskoele om op die manier geld in te zamelen voor de Stichting ALS Nederland. Leerlingen van de Vullerschool doen mee met een zwem­estafette. Voor andere deelnemers wordt er een zwem­marathon georganiseerd. Voor beide evenementen zal het bad worden opgesierd met tropische decoraties. Zwemmen in een tropische sfeer dus.

Estafette
ZwemvoorALS klein Voor de kinderen is gekozen voor een estafette. Zo worden alle kinderen erbij betrokken en kunnen ze gezellig in groepjes zwemmen. De kinderen moeten zelf sponsoren zoeken. Dit kunnen ouders, buren, vrienden of kennissen zijn. De sponsoren kunnen dan de kinderen een bepaald bedrag geven per baantje, wat ze nog een extra uitdaging geeft.

Volwassenen
Andere deelnemers zwemmen in het grote bad zoveel mogelijk baantjes. Zij kunnen per baantje een klein bedrag doneren of ophalen bij sponsoren, familie, vrienden, relaties. Aan het einde van de dag zal de persoon met de meeste baantjes een prijs ontvangen.

Studenten
Het fundraising­evenement wordt georganiseerd door negen tweedejaars studenten Sportmarketing van Saxion Deventer: Tim,  Jesper, Tom, Jochem, Nils, George, Thijmen, Bo en Daniël. Zij hopen natuurlijk dat veel mensen zullen meezwemmen en dat die veel geld zullen ophalen voor de strijd tegen ALS.

Inschrijven en doneren is mogelijk via onderstaande link.
 

 
Gorssel, 5 mei 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends