Nieuws van Gorssel.nl

Gepost in Nieuws

De redactie van Gorssel.nl is verrast en verheugd door de enorme positieve respons die Gorssel.nl in ons dorp teweeg heeft gebracht. Bijna 100 enthousiaste e-mails hebben we ontvangen, aanmoedigende berichten in het Gastenboek en vele korte reacties in het voorbijgaan op straat. De redactie beschouwt het als een aanmoediging om hiermee door te gaan, met veel inzet en betrokkenheid met Gorssel en haar inwoners.

Bezoekers
Gorssel.nl is nog geen twee weken geleden live gegaan, gelanceerd door Wethouder Heesen tijdens een druk bezochte bijeenkomst. Het is bijzonder te ervaren hoe de website in die korte tijd zijn plek in Gorssel heeft verworven.
Op de dag na de lancering had de website 470 bezoekers. Daarna zijn dat er gemiddeld zo’n 150 per dag. Dat is veel voor het kleine werkgebied en meer dan de redactie had verwacht.
De bezoekers hebben veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te reageren onder de nieuwsberichten. Ook het Prikbord wordt goed gebruikt en heeft al veel contacten opgeleverd.

Enquête 
Ook uit de enquête blijkt uw waardering voor Gorssel.nl.  136 mensen hebben hun stem uitgebracht en 87,5% daarvan heeft aangegeven Gorssel.nl vaak of regelmatig te zullen bezoeken.
Tijd voor een nieuwe enquête, een lastig en serieus onderwerp dit keer. De gemeente Lochem wil het gemeenteloket in Gorssel sluiten en wij zijn erg benieuwd wat u daarvan vindt. Bij de enquête staat een nadere toelichting over dit onderwerp. Lees het, en breng daarna uw stem uit. 

Plannen
Gorssel.nl is niet en nooit ‘af’. De redactie heeft al veel ideeën en plannen voor uitbreidingen. Een vrijwilligerspagina, een kunstpagina, een eigen plek voor de jeugd, meer ruimte voor interactiviteit?
Wat vindt u hiervan? Of heeft u heel andere ideeën? We horen het graag.

Doet u ook mee?
Gorssel.nl wil bijdragen aan de samenhang en levendigheid in Gorssel. 
Gorssel.nl wil stimuleren dat iedereen die dat wil kan meedoen met de vereniging of activiteit die hij of zij leuk vindt.

Stuur uw nieuws, berichten voor de agenda, foto’s, tips en ideeën naar  

 
Gorssel.nl
25 januari 2012
 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail