Open repetitie Swing Cooperation

Gepost in Nieuws

Steeds meer studies wijzen uit: zingen maakt gelukkig. En dat is te zien aan de enthousiaste leden van Swing Coop. De repetities zijn swingend en vrolijk, terwijl er hard gewerkt wordt aan bijzondere, vijfstemmige arrangementen.

Het repertoire is pop, grof gezegd van Marvin Gaye tot Adèle. De arrangementen worden voornamelijk geschreven door dirigente Juliette Dumore. Zij is lokaal onder meer bekend als oprichter en creatief leider van WinterWonderland, een grootse kerstproductie die elk jaar in Gorssel wordt opgevoerd. Op nationaal niveau zong zij onder andere in Leeuwenhart, het koor dat bij Korenslag 2009 (EO) hoge ogen gooide, en in dat jaar ook 'koor van het jaar' werd.

Optredens

Foto: Willem StolkSwing Coop bestaat sinds 2010 en is dus nog volop in ontwikkeling. Evengoed heeft het koor al aardig wat optredens op haar conto. De veertig leden hebben ambitie. En om deze te kunnen waarmaken, zoekt het koor nog enige versterking. Vooral bassen en tenoren (mannen) zijn zeer welkom.

Nieuwe leden mogen overigens meteen aan de bak: het eerstvolgende optreden staat al gepland in maart! Dit zal een bijzondere muzikale ontmoeting worden tussen het popkoor en Kunstmin, de muziekvereniging uit Gorssel.

Valentijn

Dit voorjaar presenteert het koor zich nog eens op een wel heel bijzondere manier: op Valentijnsdag kan een speciale liefdesdelegatie van het koor ingehuurd worden. Voor € 35 komen zo'n tien zangers m/v aan huis, om daar een persoonlijke serenade (Nederlandstalige pop) te brengen aan iemands geliefde.

Swing Cooperation repeteert elke donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in SCC 't Trefpunt in Gorssel. Leuk detail dat de sfeer in het koor illustreert: na elke repetitie wordt er steevast enthousiast nagepraat in de bar. Meer informatie over de Open Repetitie of de Valentijnsactie: www.swingcooperation.nl of bel Annemarie van Tent: 0575 470 126. 
 

Swing Coopertion / Gorssel.nl
1 februari 2012
 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail