Carnaval in Kakkersgat

Gepost in Nieuws

Daarna zal de vrijdagavond in een nieuw jasje worden gestoken en gebukt gaan onder de naam “Gorssel Draait Door!”. Deze avond zit vol ludieke optredens van mensen van binnen én buiten de vereniging. Zo zullen de onder andere  volgende optredens plaatsvinden, Marinus Ligtenberg en Hermien Boschloo als “de Noabers”, de Hoevevlinders, "Joke en Coby", "de Olde Wieven uut Epse", Dick te Slaa, Arnold te Scheggert en Henk Veenendaal, gastoptreden Deventer Dweilers, en "de Burka's". Eigenlijk te veel om op te noemen, de presentatie is in handen van Gerrit en Egbert Stormink. Kortom een avond die u niet mag missen! De kosten voor deze gezellige avond zijn € 8,00 in de voorverkoop en aan de zaal betaalt u € 10,00. Het programma zal om 20.11 uur beginnen. Kom op tijd, want VOL is VOL!

Op zaterdagmiddag is het de middag van het “Senioren Carnaval”. Tijdens deze bijzonder gezellige middag zullen diverse acts en sketches de revue passeren. Met als hoogtepunt een geweldig optreden van het Brook Duo. De muzikale ondersteuning is in handen van Toet en Bloâslust. Het programma zal beginnen om 14.11 uur. De entree voor deze middag is gratis en men ontvangt bij aanvang een consumptiemuntje.

Vervolgens zal er op deze zaterdagavond het “Grote Carnavalsbal” plaatsvinden met gegarandeerd 100% feest met de muziek van DJ Jeronimo. Tevens zal er een geweldig optreden van Dario plaatsvinden. De kledingkeuze voor deze avond is vrij en er zullen prijzen worden uitgereikt aan de best verklede dame, heer en groep. Aanvang voor deze avond is 21.00 uur en de entree is € 8,00 in de voorverkoop en € 10,00 aan de zaal. Minimum leeftijd is 16 jaar!

 

Na deze gezellige avond is het op de zondagmiddag de beurt aan de kinderen tijdens het “Powerparty Kindercarnaval”, waarbij het duo Puk & Tom zal zorgen voor veel vertier! Maffe wedstrijden, waarbij leuke prijzen te winnen zijn, worden afgewisseld met een lekkere polonaise. Verder is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met ‘Dora’ en is er voor alle kinderen een frietje en frisdrank. Op www.degorsselnarren.nl is een kleurplaat van Dora te downloaden. Kleur deze in zo mooi als je kan, neem deze mee op zondag 19 februari en maak kans op mooie prijzen. Deze middag zal beginnen om 14.11 uur en de entree hiervoor is € 2,50 (max. € 10,00 per gezin).

Aansluitend aan het kindercarnaval zal vanaf 16:00 uur het “Grand Café carnaval” plaatsvinden. Een gezellige carnavalsmiddag voor iedereen, jong en oud. De muziek zal verzorgt worden door de Powerfactory. Natuurlijk zien wij u graag verkleed komen. De entree hiervoor zal € 2,50 bedragen.

Deze gezellige carnavalsweek zal worden afgesloten op de dinsdagavond met een “Amsterdamse Dweilavond” met optredens van het Boerenkapel van Kunstmin en zanger Peter Marnier. Tevens zullen tijdens deze avond vanaf 20.30 uur diverse teams uit Gorssel en omstreken strijden om de biertapbokaal. Verder zullen Prins Raoul de 1e en Prinses Marieke, volgens de traditie, trakteren op overheerlijke haring. Aanvang voor deze avond is 20.11 uur en de entree bedraagt € 5,00.

Wij zien u graag voor alle bovenstaande festiviteiten in onze
Residentie Hotel Restaurant De Roskam.

 

Namens De Gorsselnarren, Alaaf!

www.degorsselnarren.nl

 

Gorsselnarren / Gorssel.nl
7 februari 2012 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail