Driedubbel feest WTC Gorssel

Gepost in Nieuws

De meer dan geslaagde dag startte om 09.00 uur bij Eetcafé de Hoek in Gorssel. Hier waren alle leden uitgenodigd voor een uitgebreid ontbijt. Tijdens zijn toespraak stond Riijan Bos, de voorzitter van WTC Gorssel, stil bij het 25 jarig jubileum van de vereniging en feliciteerde hij 11 leden die al 25 jaar lid van de vereniging zijn.

Ook werd de van de NTFU ontvangen jubileumvlag aan de oud voorzitter en mede oprichter van de vereniging, Erwin Meijer overhandigd.

Vervolgens werd een prachtige tocht gefietst. Tijdens deze tocht werd zoveel mogelijk de grens van de oude gemeente Gorssel gevolgd. In een goede stemming en onder prettige weeromstandigheden werd ca. 55 km weggetrapt om vervolgens weer bij Eetcafé de Hoek te eindigen. Daar stond een heerlijk erwtensoepmaaltijd te wachten.

Na de maaltijd werden 2 sponsorcontracten ondertekend. Helaas kon dhr. Erik Bos van de gelijknamige wielerzaak uit Deventer hierbij niet aanwezig zijn.

Wel present was dhr. Erik Stormink van Keukenstudio Stormink uit Gorssel. Met deze contracten kunnen de leden van WTC weer 5 jaar keurig gekleed op de fiets zitten: Stormink is al vele jaren de vaste sponsor van de shirts van WTC Gorssel, Bos van de broeken. Erik Stormink complimenteerde het bestuur van WTC Gorssel met de wijze waarop zij de sponsorverplichtingen invullen en bood alle leden ter afsluiting een consumptie aan. Daarna keerden zowel de leden van WTC Gorssel als de sponsoren tevreden huiswaarts.

WTC Gorssel / Gorssel.nl
21 februari 2012 
 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail