Hoogste punt Den Oldenhof bereikt

Gepost in Nieuws

Klik voor ontwerp OldenhofHet gaat hard met de bouw van de nieuwe Oldenhof. Het metselen van de buitenmuren is bijna klaar, het grootste deel van de dakpannen ligt er al op en de ruiten staan klaar om in de kozijnen geplaatst te worden. Komende maanden zal het werk zich verplaatsen naar de binnenkant van het gebouw en zal er voor de voorbijgangers minder voortgang te zien zijn. Het zal een historisch verantwoord gebouw worden, met een toekomstbestendige binnenzijde. Een duurzaam gebouw bovendien, met lokale energie-opwekking voor warmte en koeling. 

Den Oldenhof
Het nieuwe medisch maatschappelijk centrum biedt ruimte aan tal van diensten. Mensen kunnen er informatie en advies krijgen op gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Het gebouw biedt onderdak aan een kleine 20 partijen, variërend van huisartsenpraktijk van Gelderen, de Graafschapbibliotheek, tot diverse welzijn- en zorgorganisaties. Naar verwachting wordt de nieuwbouw in september in gebruik genomen en zal er in oktober een Open Huis worden georganiseerd. Er is nog circa 345 m2 beschikbaar. Belangstellenden hiervoor kunnen contact opnemen met Thoma Bedrijfsmakelaars in Lochem.

Foto's op Gorssel.nl
In het fotoalbum vindt u een serie foto's met de sloop van het oude gebouw en diverse stadia van de bouw. Het album wordt regelmatig aangevuld. Klik hier om de foto's te bekijken. 

Foto's: Willem de Rode


   

   Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail