Zwembad de Boskoele zoekt vrijwilligers

Gepost in Nieuws

Vanaf begin maart wordt er alweer druk gewerkt in de beide zwembaden in Gorssel en in Almen. Het kost altijd veel tijd en werk om de baden eind april weer ’zwemklaar’ te hebben.

Het water moet schoon en op de juiste temperatuur zijn en alles rondom de baden moet er schoon en fleurig uitzien. Er moet voldoende personeel aangetrokken worden om ook bij erg warm weer de baden veilig en efficiënt te kunnen laten draaien.

Het ‘personeelsplaatje’ in een buitenbad is altijd erg moeilijk in te vullen. Bij een seizoen met slecht weer is er veel minder personeel nodig dan in een seizoen met veel dagen met hoge temperaturen. Toch moet rekening gehouden worden met alle weersomstandigheden.

Het wordt voor openluchtzwembaden steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Zeker na een seizoen met slecht weer is het voor penningmeester Jopie Coffeng erg moeilijk om alle kosten te kunnen blijven betalen. Personeelsfunctionaris van de Stichting Gorsselse Zwembaden Annemiek Dijksman kreeg dan ook van de penningmeester het dringende verzoek om vrijwilligers te werven voor de kassa/kiosk in de Boskoele. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk te bezuinigen op de energiekosten en dat lukt steeds beter. Echter, de personeelskosten stijgen ieder jaar en daar moet nu wat aan gedaan worden. Annemiek Dijksman doet een oproep voor vrijwilligers die bereid zijn om één of eventueel meerdere dagdelen het team in de Boskoele te komen versterken. Annemiek: “Het is gezellig werk en u ontmoet veel mensen. Als beloning krijgt u een gratis abonnement en heel veel waardering!”

U kunt zich aanmelden in het zwembad via email: of via tel.: 0575-491429.

www.zwembaddeboskoele.nl

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail