Eerste zwembadkrant voor de burgemeester

Gepost in Nieuws

      De eerste zwembadkrant voor burgemeester
      Spekreijse, aangeboden door Leonie Snellenberg
      en Fennie Huzen

Bestuur, medewerkers en de vele vrijwilligers van de zwembaden in Gorssel en Almen hopen natuurlijk weer op een prachtig seizoen met veel zwemmers. Aan de organisatie zal het niet liggen. Er wordt weer volop gewerkt om alles gereed te hebben voor de feestelijke opening van de zwembaden op zaterdag 28 april. De exploitatie van de zwembaden van Gorssel en Almen vallen onder het gezamenlijke bestuur van de Stichting Gorsselse Zwembaden.

Bij die voorbereiding hoort ook de zwembadkrant waarin u informatie vindt over de openingstijden van het zwembad, zwemles en speciale activiteiten (zie hiervoor ook de agenda van deze website). Wat dacht u van trimzwemmen of dauwzwemmen, de zwemvierdaagse, duikclinic, poolparty? U leest er over in de zwembadkrant. 

Voor de bewoners van de kom van Eefde en Gorssel is de krant door vrijwilligers bezorgd en in het buitengebied per post. Wanneer u geen zwembadkrant hebt ontvangen kunt een krant ophalen bij het zwembad of bij de sportwinkel van René Vos en bij de Jumbo. U kunt de zwembadkrant ook downloaden vanaf de website van de zwembaden en ook het formulier voor het bestellen van de abonnementen staat op deze site. 

Het adres is www.zwembaddeboskoele.nl  

Het is geweldig dat Gorssel zo’n mooi zwembad heeft. Trouwens niet alleen voor bezoekers uit Gorssel, maar kinderen en volwassen uit de wijde omgeving zijn graag geziene gasten in Zwembad de Boskoele. 
 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail