Kampioenskandidaat zoekt versterking!

Gepost in Nieuws

Het zou toch zonde zijn als de dames 1 van Sportclub Gorssel zouden promoveren naar de tweede klasse, maar er onvoldoende teamleden zijn. Daarom zijn wij dringend op zoek naar versterking!! Speel je al enige tijd volleybal of heb je in het verleden gevolleybald en wordt het tijd de draad weer op te pakken?? Kom dan gerust eens een keer kijken naar een van onze wedstrijden of kom eens langs op een training. Je kunt drie keer vrijblijvend meetrainen en uiteraard hopen wij dat je daarna blijft!

Al twee seizoenen lang hebben wij ook geen trainer/coach. Het zou dan ook erg fijn zijn om er iemand bij de hebben die ons nog beter kan laten presteren. We hebben in het verleden al in de tweede klasse gespeeld. Het doel is om daar, na promotie, ook minimaal in te blijven.

Wij spelen mee in de doordeweekse competitie van regio Oost. We trainen iedere dinsdagavond van 19.30-21.00 uur en de thuiswedstrijden worden gespeeld op donderdagavond om 20.30 uur.

Heb je interesse en lijkt het je leuk om dit team te komen versterken als speelster, dan wel trainer/coach? Neem dan contact op met Gerry Roeterdink (e-mail) of Marja van den Berg (e-mail), beiden speelsters van Dames 1.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.sc-gorssel.nl en klik vervolgens op de link ‘volleybal’. Hier vind je uiteraard meer informatie over onze vereniging.

Heel graag tot snel!!

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail