Kwispelend naar ‘De Vriendschap’

Gepost in Nieuws

Hondensportvereniging ‘De Vriendschap’ in Epse biedt verschillende cursussen voor ‘beginnende’ puppy’s en alle andere kwispelaars. Binnenkort beginnen op het trainingsveld aan de Kruklandsweg in Epse (achter restaurant De Rozentuin) weer voorjaarscursussen. De cursussen worden gegeven op de maandag- of woensdagavond en beginnen op 19 maart 2018.

Puppy’s en oudere honden
Puppycursus klein
Op de maandagavond leren puppy’s gehoorzamen, wandelen aan de riem en op een speelse manier omgaan met en wennen aan allerlei voorkomende situaties. Het socialiseren is hiervan een belangrijk onderdeel voor de pup. Ook bij honden geldt: jong geleerd is oud gedaan.
Ook op de maandagavond zijn er voor de oudere, al wat meer ervaren honden de cursussen Gehoorzaamheid en Opvoeding (G&O), op A-, B- of C-niveau. Deze cursussen worden afgesloten met een officieel examen.
Sociale huishond
Op de cursus Sociale Huishond (SHH) op maandag- en/of woensdagavond leert de hond met extremere omstandigheden om te gaan. De deelnemers kunnen hiervoor ook zelf met suggesties komen, zodat de cursus echt ‘op maat’ is.
Ringtraining wordt op woensdagavond gegeven door een ervaren keurmeester. Op een ontspannende wijze geeft zij advies om een zo goed mogelijke beoordeling te kunnen scoren op tentoonstellingen.
De cursus behendigheid is inmiddels volgeboekt, er is een wachtlijst. 

Informatie
Voor informatie over deze en andere cursussen: tel. 06-23080880 of op
www.hondensportverenigingdevriendschap.nl.


Gorssel,  3 maart 2018

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail