Swits in een vernieuwd en ruimer jasje

Gepost in Nieuws

Het succesvolle concept van modewinkel Swits in Gorssel - vintagekleding, aangevuld met nieuwe mode en accessoires - was toe aan uitbreiding. Met de verhuizing van Thuis bij Kien naar de Zutphenseweg in Gorssel zag eigenaresse Lonneke Schaafsma een mooie kans om haar winkel uit te breiden met het naastgelegen hoekpand. Hierdoor ontstond tegelijkertijd ruimte voor een nieuwe plek voor telecomwinkel Telego.

Ruim en veel daglicht
Swits uitbreiding LT 2 3 18 3De winkel van Swits is fors uitgebreidNa een gedegen voorbereiding is afgelopen week de muur doorgebroken en de winkel heringericht, waardoor een ruime winkel is ontstaan, met veel ramen en daglicht. Naast kleding is ook ruimte gemaakt voor een gezellige koffiehoek, waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee met huisgemaakt lekkers en uitzicht op het levendige pleintje. Zodra het weer het toelaat is er ook een zonnig terras voor de winkel.

Van design tot casual
Swits uitbreiding LT 2 3 18 6KoffiehoekSwits is laagdrempelig, verrassend en heeft een betaalbare collectie van design tot casual voor alle leeftijden. Er is een wekelijks vernieuwd aanbod van mooie vintagekleding en nieuwe kleding en accessoires. Met het vergroten van de winkel is ook de collectie verder uitgebreid en overzichtelijk en sfeervol gepresenteerd.

Deskundig advies
Swits uitbreiding LT 2 3 18 2Lonneke en HannyAls klant word je altijd hartelijk verwelkomd door het team van Swits: Lonneke, Hanny, Irma of Marijke. Er is tijd voor deskundig kledingadvies, een praatje en een luisterend oor. Dames kunnen in alle rust lekker snuffelen, terwijl heren de krant lezen aan de leestafel. Swits heeft ook voor de mannen een leuke originele lijn van shirts van bio katoen.

Openingstijden
De openingstijden van Swits zijn: dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
De feestelijke opening van Swits en Telego is op vrijdag 9 maart 2018 van 16.00 tot 21.00 uur.

Swits Vintage Fashion Company
Hoofdstraat 35
7213 CP Gorssel
Tel. 06 23 27 90 27
Website


Gorssel, 4 maart 2018

   

aa

bb

cc

dd 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail