Nieuw in Gorssel: ‘Homeopathie aan huis’

Gepost in Nieuws

Harm Bloemers, klassiek homeopaat, heeft zich begin 2018 in Gorssel gevestigd met zijn praktijk ‘Homeopathie aan huis’. Harm Bloemers bezoekt mensen die daar een voorkeur voor hebben thuis voor een consult.

Klassieke homeopathie aan huis
BloemersHarmHomeo kleinKlassiek homeopaat Harm Bloemers van 'Homeopathie aan huis'Harm Bloemers: “Als homeopaat merk ik dat steeds meer cliënten het prettig vinden als huisbezoek mogelijk is. Voor mensen die slecht ter been zijn, is een homeopaat aan huis natuurlijk een uitkomst. Maar voor gezinnen met jonge kinderen is het ook praktisch. Sommige mensen vinden het ook prettig als er bij het eerste consult iemand bij is. Maar gewoon naar de praktijk komen is natuurlijk ook mogelijk”. Bij het eerste consult, dat één tot anderhalf uur duurt, wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de lichamelijke en/of mentale klachten.

Homeopathie
Bloemers: “Een homeopathisch middel spreekt de zelf-genezende krachten in het lichaam aan. Niet de symptomen worden bestreden, maar de oorzaak van een klacht of ziekte wordt behandeld. Homeopathische geneesmiddelen zijn 100% natuurlijk en vrij van toevoegingen”.

Informatie of afspraak
Harm Bloemers, Klassiek homeopaat, Ewoltstede 15, 7213 TC Gorssel, tel. 06-43979928.


Gorssel, 12 maart 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail