Lesprogramma voor overgewicht bij Corpus State

Gepost in Nieuws

Fysiotherapie de Boer & de Jonge en Diëtiste Rosella Berghuis starten een speciaal lesprogramma voor mensen die last hebben van overgewicht. Door middel van intensieve begeleiding van diëtist en fysiotherapeut is er een laagdrempelig programma samengesteld waarbij plezier, voeding en bewegen centraal staan. Deze cursus Slank & Fit vindt plaats in gezondheidscentrum Corpus State aan de Nijverheidsstraat in Gorssel en de eerste les is op maandag 9 april 2018.

Programma
FysioDeBoerDeJongePandCorpus StateDe cursus Slank & Fit bestaat uit een cyclus van tien weken met de volgende onderdelen:

  • Tien weken twee tot drie maal per week sporten.
  • Een intakegesprek voor voedingsadvies en daarnaast nog vier vervolggesprekken verdeeld over de tien weken.
  • Een groepsbijeenkomst (voedingsproducten vergelijken en etiketten analyseren).

Sporten met Karien of Geert
Twee maal per week is er een sportles, maandag van 11.00 tot 12.00 uur en donderdag van 19.30 tot 20.30 uur. Daarnaast hebben deelnemers de mogelijkheid om in overleg eenmaal zelfstandig te sporten in de fitnesszaal van de Boer & de Jonge

Voedingsadvies van Nikki
SlankfitEr wordt niet alleen gekeken naar het huidige eetpatroon, maar ook naar het mogelijke dieetverleden, medicijngebruik en het huidige beweegpatroon. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk voedingsadvies gemaakt. Er zijn vijf weegmomenten, op maandagochtend of donderdag.

Informatie en deelname
De kosten zijn € 210,-. In veel gevallen kan een deel of zelfs het gehele bedrag bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Voor vragen kunt u een email sturen naar , of bellen met 0575-493473 (Fysiotherapiepraktijk de Boer & de Jonge) of 06-23105479 (Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis).
 

Gorssel, 17 maart 2018

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail