Samen klussen in De Boskoele

Gepost in Nieuws

Op zaterdag 7 april 2018 organiseert zwembad De Boskoele in Gorssel de jaarlijkse klusdag. Tussen 9.30 uur en 14.00 uur gaan vrijwilligers in de weer om de laatste hand te leggen aan het zwembad(terrein), zodat alles er bij de opening spic en span uitziet.

Laatste loodjes
Boskoele klein
Vanaf 1 maart zijn de vaste medewerkers al weer aan het werk om het zwembad gereed te maken voor het nieuwe zwemseizoen. De machines worden opgestart om het water te reinigen en te verwarmen. En met een beetje meer zon kunnen ook de zonnecollectoren hun werk weer doen.
Maar ook alle voorzieningen rondom het bad worden in orde gemaakt. De kassa/kiosk wordt ingericht, de ligweide krijgt weer een flinke onderhoudsbeurt zodat het er straks weer groen en strak uitziet en het terrasmeubilair wordt klaargezet. Maar het werk is nog niet helemaal klaar en voor de laatste loodjes kan nog wat hulp worden gebruikt.

Voor elk wat wils
Iedereen die wil helpen, is van harte welkom op zaterdag 7 april van 9.30 tot 14.00 uur in De Boskoele aan de Lindeboomweg 6a in Gorssel. De klussen zijn zeer divers, er is voor iedereen wat wils. Bedrijfsleider Jorrit Erps: "Je kunt helpen met de tuinwerkzaamheden zoals schoffelen, onkruid wieden en grasmaaien, het schoonmaken van de kleedkamers en de ligstoelen, kleine reparaties aan omheining of meubilair, het springkussen gereed maken en wat kleine schilderwerkzaamheden”.
Uiteraard wordt er goed voor de klussers gezorgd. Met verse broodjes, koffie en thee wordt er ook gewoon een gezellige dag van gemaakt.
Kijk voor meer informatie op www.zwembaddeboskoele.nl. Aanmelden kan per e-mail naar , maar gewoon langskomen op zaterdagochtend kan ook. Jorrit Erps: ”We hebben er straks allemaal plezier van”!


Gorssel, 29 maart 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail