Collecte Oranje Vereniging succesvol

Gepost in Nieuws

Twee weken geleden hield de Oranje Vereniging Gorssel, geholpen door een groot aantal vrijwilligers, weer haar jaarlijkse collecte en dat leverde een bedrag op van € 2.340. Dat bedrag komt geheel ten goede aan de gemeenschap, waarbij kan worden gedacht aan de Seniorenmiddag op 24 april 2018 in de Borkel, een traktatie op Koningsdag voor mensen met een verstandelijke beperking, die begeleid wonen in Gorssel, de traditionele gezinsfietstocht, de 4-mei-herdenking en natuurlijk de attracties voor jong en oud op de Roskamweide tijdens Koningsdag op vrijdag 27 april. De Oranje Vereniging bedankt zowel de collectanten als de gulle gevers.

Flyer
KoningsSchutter2017Schutterskoning 2017 Erik van DijkTijdens de collecte is ook de Oranjeflyer verspreid en een brief met daarin een oproep om donateur van de Oranje Vereniging te worden. Dat heeft een stroom van reacties opgeleverd, waar de Oranje Vereniging heel blij mee is. Hans van der Kolk (2esecretaris): “Het geeft ons het gevoel zeer gewaardeerd te worden door de gemeenschap en sterkt ons in het streven om Koningsdag en andere evenementen extra leuk en attractief te maken.” 
In de flyer en op www.ovgorssel.nlwordt uitgebreid aandacht besteed aan de verschillende attracties op Koningsdag, met als hoogtepunten voor de jeugd een enorme Survivalbaan, Bungee Trampolines, een Spiderweb en een Buikschuifbaan.
Donateur worden?
Aanmelden voor het donateurschap kan nog steeds, met het strookje in de folder of via een e-mail naar met vermelding van naam, adres, rekeningnummer en bedrag. 
Flyers zijn nog op te halen bij Bechtle, de Bibliotheek of Eetcafé de Hoek, of vraag ze op via eerder vermeld e-mailadres.


Gorssel, 3 april 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail