Met de SWL-Bus op stap: Hellendoorn

Gepost in Nieuws

Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestemming. Het eerstvolgende uitje is op woensdag 18 april 2018. De bestemming is deze keer Hellendoorn en omgeving.

Twente Decadente
BusuitjeHell kleinChocolaterie Twente Decadente in HellendoornDe tocht gaat eerst naar chocolaterie Twente Decadente in Hellendoorn, voor een ontvangst met koffie met gebak en een zakje chocolade. Aansluitend volgt een bezoek aan het Nationaal Blikkenmuseum in Marle, waar ook een pannenkoek genuttigd wordt.
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. Dit tijdstip zal tussen 9.30 en 10.00 uur liggen. Uiteraard wordt u ook weer thuisgebracht. Heeft u een rolstoel of rollator: geen probleem, maar u moet wel zelf eventuele begeleiding meenemen. 
U betaalt voor het uitje € 29,95 p.p. Dit is incl. vervoer, arrangement chocolaterie, arrangement Blikkenmuseum met pannenkoek plus een consumptie. 
De tocht gaat door bij deelname van minimaal vijf personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee. Bij aanmeldingen boven dat aantal komt er een wachtlijst.

Informatie en aanmelden
Bel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-297000, op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur (vragen naar Toos Valkeman of Anita Israel). Aanmelden voor dit uitje kan alleen op maandag 9 april 2018 vanaf 09.00 uur (wel op tijd bellen, want het uitje zit vrij snel vol!).

 
Gorssel, 4 april 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail