Nieuwe serie ‘Kunst beleven en ontmoeten’

Gepost in Nieuws

In 2017 organiseerden Willeke Stegeman en Henk van Dort een serie lunches met het thema ‘Kunst beleven en Ontmoeten’ in de Zorgtuin in Gorssel. De lunches waren bestemd voor senioren en mantelzorgers. De opzet was geslaagd en veel mensen genoten van Willekes lunch, een rondleiding door de Zorgtuin door Henk van Dort en kunstbeoefening. Enkele reacties van deelnemers (alleroudsten 80+):”Ik knap er helemaal van op”. “Wat is het snel afgelopen”. ”Dit zal ik nooit vergeten.” “Ik wil nog niet naar huis”. “Wij zijn een dagje uit”.
ZorgtuinPoster kleinReden om in het voorjaar en de zomer van 2018 nieuwe reeks lunches met hetzelfde programma in de Zorgtuin te organiseren. Willeke Stegeman: “Vorig jaar hebben veel mensen genoten van de Zorgtuin. Samen eten en samen genieten van natuur en kunst. Zo mooi om dit te organiseren!”. 

Programma
Er worden van mei tot en met september vier bijeenkomsten georganiseerd, bestemd voor maximaal acht personen. Het programma bestaat uit een streeklunch, verzorgd door Het Gorssels Broodmandje (kostendekkende bijdrage lunch € 10,-), gecombineerd met een rondleiding en met kunstbeoefening in de vorm van tekenen of schilderen (verzorgd door Klaassien, vrijwilliger in de Zorgtuin) of het genieten van gedichten. De data zijn: 16 mei, 13 juni, 11 juli en 5 september 2018, van 12.00 tot 14.30 uur.

ZorgtuinKunst2 kleinInlichtingen en opgave organisatie lunch: Het Gorssels Broodmandje, Willeke Stegeman tel: 06-25058983. Aanmelding is nodig voor de voorbereiding. 


Gorssel, 20 april 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail