Fairtrade Week bij Eerlijk!Genieten

Gepost in Nieuws

Van 5 tot en met 13 mei 2018 is het Wereld Fairtrade Week. Het internationale thema dit jaar is: ‘Stand4fairness’. Ook Eerlijk!Genieten in Gorssel doet mee met speciale acties.

Fairtrade
Fairtrade2018 kleinMiljoenen boeren die ons voedsel produceren verdienen niet genoeg om hun eigen gezin te voeden. Dit kunnen we helpen veranderen. Fairtrade betekent betere prijzen en fatsoenlijke werkomstandigheden voor boeren en werknemers. En het aanbod fairtrade producten is enorm. Wereldwijd zijn er meer dan 35.000 producten te koop. Er is dus keus genoeg!

Dobbelen voor korting en soep op de stoep
Eerlijk!Genieten, winkel in fairtrade producten in Gorssel, kan gedurende de Fairtrade Week gedobbeld worden voor korting op nonfood producten: de korting kan oplopen tot 30%. De winkel staat vol met nieuwe fairtrade producten, dus er is vast wel iets bij (cadeautje voor Moederdag?).
En op 6 mei, als het dorp in het teken staat van het evenement ‘Lentekriebels’, serveert Eerlijk!Genieten soep op de stoep. De soep is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Die bijdrage komt ten goede aan het Cochabambaproject van GOVOS (Gorssel voor Ontwikkelingssamenwerking), een educatief centrum voor opvang van jongeren en kinderen in Cochabamba, Colombia.Er is ook een nieuwe actie: Tony’s Chocolonely van de maand voor een speciale prijs. In de maand mei is dat de witte chocola.


Gorssel, 21 april 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail