Spieren voor Spieren Rally 2018: inschrijving geopend

Gepost in Nieuws

Rotary Gorssel organiseert voor de vierde maal de Spieren voor Spieren Rally. In korte tijd is het een bekende rally in de regio geworden. Zaterdag 2 juni a.s. zullen de deelnemers dit maal een nieuwe richting kiezen. Na drie jaar rallyrijden door de Achterhoek gaat de tocht nu in westelijke richting, de IJssel over, richting de Veluwe.

Veel is nieuw en extra verrassend aan deze vierde editie. De rally is deze keer uitgezet door Jaap Jongman en zijn professionals van RallyControl. Daarmee wordt de rally dit jaar net even anders – en zeker niet eenvoudiger!

Organisator Rotary Gorssel gaat de uitdaging aan om dit jaar - met hulp van deelnemers en sponsoren - weer minstens €15.000 op te halen. Ook dit jaar is de stichting Spieren voor Spieren het goede doel.

RotaryRallyFlyer2018De rally start in de ochtend, inschrijving en briefing vinden plaats in restaurant Loetje in Gorssel. De rally is geschikt voor ervaren rijders – in de Sportklasse – maar zeker ook voor beginners, die meedoen in de Tourklasse. Uiteraard wordt de rally volledig ondersteund door de stichting Spieren voor Spieren. De stichting zal ook dit jaar een bekende Nederlander afvaardigen om mee te rijden en na afloop de cheque met de opbrengst in ontvangst te nemen.

De rally van 2017 was een geweldig succes, met 56 deelnemende equipes in klassieke en exotische auto’s. Ook waren er – anders dan bij veel andere rally’s – flink wat jonge deelnemers. Uiteraard zijn ook in 2018 jonge deelnemers van harte welkom.
De rally wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door sponsoren, waardoor het inschrijfgeld van de deelnemers vrijwel geheel ten goede komt aan het goede doel. Rotary Gorssel verwelkomt nog bedrijven die de rally willen steunen. Sponsoren kan al vanaf een bedrag van € 25. Op de website www.spierenvoorspierenrally.nl staat een uitgebreid overzicht van mogelijk­heden en kosten.

Deelname kost € 299 incl. BTW (voor bedrijven: excl. BTW) per equipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner. Meer informatie op www.spierenvoorspierenrally.nl of email .

Over Rotary Gorssel
Rotary Gorssel is een serviceorganisatie die zich met name inzet voor lokale, regionale en landelijke doelen. De club steunt op tal van manieren mensen en organisaties, zonder onderscheid in ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde organisatie en telt in Nederland ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden.


Gorssel, 26 april 2018

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail