Zwembad de Boskoele open vanaf 5 mei

Gepost in Nieuws

Op 19 en 20 april was er vanwege het warme weer al een voorproefje in De Boskoele en dat smaakte naar meer. De baden van Gorssel en Almen gaan zaterdag 5 mei a.s. om 10 uur officieel open voor het nieuwe seizoen. U bent dan weer de hele zomer welkom in de mooie openluchtbaden van De Boskoele in Gorssel en De Berkel in Almen.

Wie neemt de eerste duik?
BoskoeleNieuwOm 10 uur gaan beide baden open. De eerste bezoekers worden getrakteerd op een kopje koffie, thee of iets fris. Dus wees er snel bij. Het personeel en de vrijwilligers hebben hard gewerkt om de kwaliteit van het water op peil te krijgen, de (lig)stoelen en tafels schoon te maken, de lig- en speelweide te maaien, de kiosk in te richten en de abonnementen gereed te maken. Deze zijn op te halen bij de ingang van beide zwembaden. Nog geen abonnement? Dan kun je die nog bestellen via de websites van beide baden of door een formulier bij de kassa op te halen en ingevuld met pasfoto weer in te leveren.

Berkelbaronnen openen De Berkel in Almen
Het zwembad in Almen wordt geopend door de Berkelbaronnen. Dit is een groep vrienden uit Almen en omgeving die de waterpolosport beoefenen. Deze zomer zwemmen zij enkele kilometers mee met Maarten van der Weijden, voormalig olympisch kampioen, die de Elfstedentocht gaat zwemmen. Maarten zwemt 200 km in drie dagen en wil daarmee geld opalen voor zijn stichting die als doel heeft het leven van "voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren". De Berkelbaronnen hebben verschillende acties georganiseerd om geld in te zamelen. Op 26 mei vindt in zwembad De Berkel een sponsoractie plaats. Kijk voor meer informatie op hun website www.berkelbaronnen.nl.

Alle ‘vaste’ activiteiten gaan van start
Alle ‘vaste’ activiteiten gaan direct van start. Zoals het zwemmen onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur als de Ladyswim, het triatlonzwemmen en de acquagym. En op woensdag 9 mei start ook de Kids Bootcamp.
Voor zwemlessen kunt u dit jaar alleen in Almen terecht. Het is helaas niet mogelijk gebleken ook in Gorssel een gediplomeerde zweminstructeur voor de zwemlessen te vinden.
Kijk voor alle activiteiten en de reguliere openingstijden de websites van de zwembaden www.zwembaddeboskoele.nl en www.zwembaddeberkel.nl

Dauwzwemmen op Hemelvaartsdag 10 mei
De eerste ‘losse’ activiteit, het dauwzwemmen, vindt plaats op Hemelvaartsdag 10 mei. Vroeg uit de veren en dan lekker zwemmen. In De Boskoele kunt u dat doen van 6.00-8.00 met als beloning een heerlijk ontbijtje. In zwembad De Berkel bent u van 6.00-7.00 welkom en wordt u na afloop beloond met een plak krentenwegge. Voor beide baden geldt dat de baden na het dauwzwemmen om 10.00 weer open gaan.


Gorssel, 30 april 2018

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail