Geslaagde gezinsfietstocht bij prachtig weer

Gepost in Nieuws

De door de Oranje Vereniging Gorssel georganiseerde gezinsfietstocht van 6 mei 2018 werd met erg mooi weer verreden. Jong en oud genoten van de prachtig bloeiende bomen en struiken langs de route en, zoals het de echte liefhebber betaamt, het merendeel van de bijna honderd deelnemers koos voor de lange tocht van 33 kilometer en niet voor de kortere van 23 kilometer.
OVfiets2018 kleinGefietst werd er in het buitengebied van Gorssel, Joppe, Kring van Dorth en Eefde. De route was zeer afwisselend, want er werd zowel door het prachtige bosgebied gefietst als door de uiterwaarden van de IJssel.

Pitstop
De pitstop halverwege (zie foto) was aan de Reeverdijk. Ditmaal alleen vrolijke, uitgelaten mensen, die zich verbaasden langs wegen te hebben gefietst waar ze nog nooit geweest waren. De deelnemers praatten gezellig met elkaar onder het genot van een drankje en een stukje fruit, waarna de tocht werd hervat. Het merendeel van de fietsliefhebbers eindigde de tocht bij Eetcafé De Hoek met het eten van saté met frites.


Gorssel, 8 mei 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail