Wegafsluitingen Gorssel 8/9 september 2018

Gepost in Nieuws

In het weekend van 8 en 9 september 2018 worden in en rond Gorssel enkele evenementen georganiseerd, waaronder IJsseljazz, wedstrijden van Semper Fidelis en een openluchtdienst in Joppe. In verband hiermee zijn veel wegen in en rond Gorssel tijdelijk voor verkeer afgesloten.

Zaterdag 8 september 2018
LogoGorssHuilt kleinGorssel Huilt op 8 september 2018In verband met Gorssel Huilt en IJsseljazz worden in het centrum vanaf 16.00 uur de volgende wegen afgesloten: Joppelaan, tussen de Van de Capellenlaan en de Hoofdstraat; Nijverheidsstraat, vanaf De Hoek tot aan de Beukenlaan.
In verband met de Samengestelde Wedstrijden van Semper Fidelis wordt de Amelterweg deels afgesloten.

Zondag 9 september 2018
LogoIJssjazz2018 kleinIJsseljazz op 9 september 2018Vanaf 06.00 uur worden in het centrum de volgende wegen afgesloten: Joppelaan, ter hoogte van de Kamperweg; Hoofdstraat tussen Westronde en Beukenlaan; Hoofdstraat ter hoogte van de Veldhofstraat en Lijnbaan; Poststraat, ter hoogte van de ‘Keurslager’; Groeneweg ter hoogte van de Westronde; Wiltinkhof, voor het gedeelte tussen Veldhofstraat en de Lijnbaan.
Een tweezijdig parkeerverbod geldt in de volgende wegen: Wiltinkhof; Kerkstraat; Lijnbaan; Westronde; Hoofdstraat tussen de Zutphenseweg en de Veldhofstraat; Hoofdstraat, tussen de Deventerweg en de Beukenlaan.
Semper kleinWedstrijden Semper Fidels op 8 en 9 september 2018In verband met de tweede dag van de Samengestelde Wedstrijden van Semper Fidelis is de Amelterweg opnieuw deels afgesloten.

Vanwege een openluchtdienst van de RK Kerk in Joppe worden op 9 september tussen 09.30 en 11.00 uur de volgende wegen rond Joppe afgesloten: Joppelaan tussen de Huzarenlaan en de Dortherdijk; Eikenboomlaan tussen de Joppelaan en de Lochemseweg.

Bezoek voor informatie over de genoemde evenementen de rubriek Agenda van Gorssel.nl.


Redactie Gorssel.nl
6 september 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail