Met de SWL-bus op stap: Bredevoort

Gepost in Nieuws

Een dagje uit met de bus van Stichting Welzijn Lochem (SWL). Dat kan iedere maand, steeds met een andere bestemming. U wordt thuis opgehaald en weer thuisgebracht. Het eerstvolgende uitje is op vrijdagavond 28 september 2018. De bestemming is deze keer het evenement ‘Bredevoort Schittert’ in Bredevoort.

Bredevoort Schittert
Bredevoort2 kleinHet middeleeuwse stadje Bredevoort verandert tijdens het jaarlijkse evenement ‘Bredevoort Schittert’ in een sprookjesstad, met verlichte taferelen in het thema van 2018: ‘Bredevoort Viert!’. Het stadje is met duizenden waxinelichtjes en lampjes in feeststemming. Hoofdattractie zijn de lichttaferelen, die samen met de kaarsjes het oude centrum van Bredevoort en het Vestingpark een romantische uitstraling geven. De bouwgroepen beelden dit jaar diverse feestdagen uit, gebruik makend van verschillende materialen met creatieve invullingen en optredens.
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. Dit tijdstip zal deze keer tussen 18.00 en 18.30 uur liggen. Uiteraard wordt u ook weer thuisgebracht. Heeft u een rolstoel of rollator: geen probleem, maar u moet wel zelf eventuele begeleiding meenemen. Voor dit uitstapje naar Bredevoort dient u wel goed ter been te zijn.
U betaalt voor de tocht € 17,50 p.p. Dit bedrag is inclusief vervoer en een toegangskaart voor Bredevoort Schittert. De tocht gaat door bij deelname van minimaal vijf personen. Er kunnen maximaal zestien personen mee. 

Informatie en aanmelden
Bel voor nadere informatie en aanmelden met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: tel. 0573-297000, op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur. Aanmelden voor dit uitje kan alleen op maandag 17 september 2018 vanaf 09.00 uur (wel op tijd bellen, want het uitje zit vrij snel vol!).


Gorssel, 12 september 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail