Nieuw in Gorssel: Nanny Home Oost-Nederland

Gepost in Nieuws

Chantal Ariëns (41) woonde jaren in het buitenland en werkte daar de afgelopen zes jaar als directeur van een kinderopvang­organisatie. Terug in Nederland – sinds maart 2017 woont ze met haar gezin in Gorssel - besloot Chantal de stap naar het ondernemerschap te zetten. Dat werd Nanny Home-Oost Nederland, dat per 1 september 2018 gevestigd is aan de Pikeursbaan 5 in Gorssel.

Nanny’s
Nanny2 kleinChantal Ariëns van Nanny Home Oost-NederlandNanny Home Oost-Nederland is onderdeel van Nanny Home Nederland, een landelijk geregistreerd bemiddelingsbureau tussen nanny’s en ouders. Nanny Home Nederland verzorgt werving, selectie en begeleiding van nanny’s voor kinderopvang aan huis. Ook kinderopvang tijdens evenementen als feesten, partijen en bruiloften hoort daarbij.
Chantal: “Ik vind het belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige omgeving, waar hun ontwikkeling wordt gestimuleerd en waar persoonlijke aandacht voorop staat. Voor ouders met drukke schema’s is een nanny een uitkomst, omdat zij aan al deze voorwaarden voldoet. Veel ouders weten niet dat je voor een nanny ook kinderopvangtoeslag ontvangt, waardoor de totale kosten voordeliger uit kunnen vallen dan die van het reguliere kinderdagverblijf en de BSO”.

Informatie
Nanny Home Oost-Nederland, kinderopvang aan huis
Chantal Ariëns, 


Gorssel, 12 september 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail