Team iessel diesel uit Gorssel 2e op NK

Gepost in Nieuws

Tractor pulling Team iessel diesel, de Ford 9600 uit Gorssel is 2e geworden in het Nederlands Kampioenschap Light Superstock 2018. Het team kwam net iets tekort voor de eerste plek.

IEsselDiesel2018 2Iessel diesel uit Gorssel.
Hieronder de einduitslag van het NK. Team iessel diesel werd 2e met slechts 1 punt verschil op de nummer 2.
Het kampioenschap bestaat uit 12 wedstrijden waar zeven tractoren aan meededen. Helaas werd de wedstrijd van afgelopen weekend in Halsteren afgelast vanwege het slechte weer. In deze laatste en beslissende wedstrijd had Team iessel diesel zelfs nog eerste kunnen worden. Het puntenverschil in de top drie bedroeg slechts 1 punt, dus kon er in Halsteren nog van alles gebeuren. Maar helaas gooiden de weergoden roet in het eten en is het Gorssels team met 1 punt achterstand 2e geworden. Niettemin een prestatie om trots op te zijn.

IEsselDiesel2018 1Team iessel diesel kan terugkijken op een goed seizoen met mooie runs en een paar overwinningen in binnen en buitenland. Van de demo runs in Duitsland, Zwitserland en tweemaal Frankrijk heeft het team veel van de trekker geleerd. Vooral Floris Meijer en Michiel Meijer om de stuurmanskunsten te oefenen!
Vooral omdat dit het eerste jaar was met de grote motor, die nog wel de nodige kinderziektes met zich mee bracht is het een hele prestatie om ‘weer’ 2e te worden in de steeds competitiever wordende klasse.

Het team bedankt alle sponsoren voor het geweldige seizoen. Aadri van der Veeken, AMW Parts Rental Machinery, Bruggeman Sanitair, EMB-metaalbewerking, Eetcafé de Hoek, Herman Rotman klauwverzorging, HMT-turbo chargers, KTL-transport en veevervoer, Loonbedrijf H. Boschloo en Zn. Rietdekkersbedrijf A.H. Regelink, Rietdekkersbedrijf Otten, Royal Trading – Xenum Oil, Pasman motoren & aggregaten, Rouwenhorst autoschade, Stoeten, TheaterErf ’t Walle, Tractor-shop.nl, Trekkerskieken.nl en Veehandel Wittenberg. En de club van 100 wordt bedankt voor hun steun en toeverlaat.

Deze winter wordt de trekker op verschillende punten verbeterd om volgend jaar nog sterker aan de start te staan. Misschien dan zelfs de eerste plaats?
  

 

Gorssel, 24 september 2018

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail