Met de Museum Plus Bus naar Amsterdam

Gepost in Nieuws

Maandag 19 november 2018 organiseert Stichting Welzijn Lochem een uitstapje met de Museum Plus Bus naar het Joods Historisch Museum in Amsterdam. Deze busreis is bedoeld voor senioren vanaf 70 jaar die graag naar het museum gaan, maar daartoe niet meer zelfstandig in staat zijn.

Museum Plus Bus
Joods kleinMet de Museum Plus Bus op 19 november naar het Joods Historisch Museum in AmsterdamDe Museum Plus Bus is een initiatief van dertien musea. Groepen senioren uit verzorgingshuizen of met thuiszorg reizen met elkaar per bus naar een museum, worden daar gastvrij ontvangen met koffie of thee en krijgen een rondleiding. Museumbezoek en vervoer zijn gratis, de kosten van een eventuele lunch zijn voor eigen rekening.

Joods Historisch Museum
Het Joods Historisch Museum is een modern museum over het jodendom, gevestigd bij het Waterlooplein in het hart van de oude Jodenbuurt. In vaste en tijdelijke tentoonstellingen en evenementen wordt hier de geschiedenis en de cultuur van de joden in Nederland zichtbaar gemaakt. 

Meer informatie en aanmelden
Opstapplaats in Gorssel is bij ‘t Trefpunt, Molenweg 53-55. De opstaptijd is tussen 8.00 en 8.15 uur.
De kosten voor een eventuele lunch zijn € 12,00. Er is plaats voor een aantal rolstoelgebruikers (evt. met begeleiding), ook kunnen er een aantal rollators mee. 
U kunt zich tot uiterlijk 29 oktober 2018 aanmelden bij de SWL Vrijwillige Dienstverlening, van maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur, tel. 0573-254444. Er is plaats voor minimaal 30 personen tot maximaal 42 personen. 


Gorssel, 5 oktober 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail