D-licious Vocals presenteert tweede CD

Gepost in Nieuws

De groep D-licious Vocals presenteert zondag­avond 21 oktober 2018 haar tweede CD, getiteld Uncovered, in het kerkje van Epse. De groep bestaat uit Evelyn Kallansee, Pien Schneider, gitarist Herman Onnen en zangeres Mariske Hekkenberg uit Epse: drie top­zangeressen en een fantastische gitarist.

Dilicious FotoHenkHulshofD-licious Vocals voor het Tramstation, v.l.n.r.: Herman Onnen, Mariske Hekkenberg, Evelyn Kallansee, Pien Schneider.  Foto Henk HulshofHet eerste album van D-licious Vocals, Forgotten Treasures was zeer succesvol. De groep speelde live op Radio 2 bij het programma Spijkers met Koppen en werd ook uitgenodigd door Dolf Jansen om twee avonden met hem het podium te delen tijdens zijn Oudejaars­conference in De Kleine Komedie te Amsterdam. Er kwamen ook lovende woorden van Steve Porcaro, toetsenist van de band Toto en componist van het nummer Human Nature van Michael Jackson. Hij reageerde op de versie die D-licious Vocals opnam van dit nummer: “Very cool! I love this version!”

Dilicious CDhoes Hoes van de nieuwe CD 'Uncovered'Het nieuwe album van D-licious Vocals bevat akoestische bewerkingen van grootse, bekende producties van onder meer George Michael, David Bowie, Peter Gabriel en Seal, maar ook meer ingetogen songs van bijvoorbeeld India.Arie en Simon & Garfunkel. De songs zijn uitgevoerd in een geheel eigen stijl en op het album staat ook een drietal eigen stukken.

Voor het nieuwe album wist D-licious Vocals een bijzondere gastsolist te strikken: de Amerikaanse trompettist Randy Brecker (Brecker Brothers). Hij is te horen op wereld­beroemde hits van onder meer James Taylor, Bruce Springsteen, Frank Sinatra, Steely Dan en vele anderen. Hij verzorgt een prachtige bugelsolo op een van de nummers op het album van D-licious Vocals. Mariske Hekkenberg: “We zijn enorm vereerd met de bijdrage van Randy Brecker; a dream come true!”.

Het concert in Epse (kerk, Lochemseweg 36) begint om 19.30 uur. De toegangsprijs (aan de deur) is € 13,50 (uitsluitend à contant). Een kopje koffie of thee is inbegrepen. Online reserveren kan ook via www.d-liciousvocals.nl.

 
Gorssel, 15 oktober 2018

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail