BBQ-wedstrijd tijdens Ode aan 't Wild op 11 november

Gepost in Nieuws

Zondagmiddag 11 november zijn er in het centrum van Gorssel allerlei activiteiten in het kader van het wild­seizoen. Tijdens dit evenement ‘Ode aan het Wild’ is er ook de finale van een landelijke BBQ-wedstrijd. Teams uit heel Nederland komen hier hun culinaire kunsten vertonen in het kader van een landelijk kampioenschap. Maar daarnaast kan iedereen meedoen met de BBQ. Inschrijven kan tot 1 november.

Ode aan het Wild
OdeWild BBQwedstrijdKLEINEen van de deelnemers aan de BBQ-wedstrijd van Ode aan het Wild op 11 november in GorsselAan de Hoofdstraat en op het marktplein komen diverse kraampjes en in een Duitse Bierstube worden diverse weizenbieren getapt. Er zijn allerlei activiteiten en natuurlijk kunt u heerlijke wildhapjes proeven. Er is live­muziek, activiteiten voor de kids en ook de jachtblazers zijn van de partij.

BBQ-wedstrijd
Ongeveer twaalf teams doen mee aan het landelijke BBQ-kampioenschap dat door de Stichting BBQ Wedstrijd Nederland (SBWN) wordt georganiseerd. De laatste wedstrijd is tijdens Ode aan het Wild, de finale dus. De teams nemen hun eigen materieel mee, niet alleen eigen BBQ’s maar hele busjes met keukens zullen in het centrum van Gorssel staan. Zij krijgen een mystery box met alle ingrediënten waarmee zij aan de slag gaan. De wedstrijd bestaat uit vier rondes en daarnaast moeten gerechten met hazenrug, wilde eend en hertenracks worden bereid.

Ook meedoen?
OdeWildPosterPlatOok anderen kunnen meedoen met het BBQ-en, individueel of met een klein team. Voor € 50 krijgen zij ook zo’n mysterybox met dezelfde opdrachten. Zij doen natuurlijk niet mee met het officiële kampioenschap van het SBWN omdat daarvan al diverse wedstrijden zijn geweest.

Opgeven kan tot 1 november a.s. bij Slagerij Rodenburg of slijterij wijnhandel De Wingerd.
Of per e-mail aan: :   of

  

  

Gorssel, 18 oktober 2018

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail