Fairtrade Week bij Eerlijk!Genieten in Gorssel

Gepost in Nieuws

Van 27 oktober tot 4 november 2018 is het weer Fairtrade Week. De Fairtrade Week staat in 2018 in het teken van ‘Women Empowering’. 
Women Empowering is belangrijk voor de Fairtrade Week, omdat onge­lijkheid een grote belemmering is voor de menselijke ontwikkeling, ook in de wereld van de Fairtrade. Fairtrade wil ongelijke machts­relaties doorbreken, zodat er meer gender­gelijkheid komt en vrouwen meer macht krijgen. Daarvoor moet het vrouwelijke, humane, sociale, financiële en fysieke kapitaal versterkt worden.
Meer informatie over de campagne­week is te vinden op de website van Fairtrade Gemeenten.

Eerlijk!Genieten
Fairtrade kleinEerlijk!Genieten is het adres voor Fairtrade aankopen in Gorssel. Van originele cadeau­artikelen, zoals scrap metal vogels uit Afrika, sjaals uit Nepal, bronzen beelden uit Burkina Faso tot een lekkere fles wijn of (h)eerlijke koffie en heel veel smaken Tony Chocolonely. Tijdens de Fairtrade week is het extra aantrek­kelijk om rond te snuffelen, want bij aankoop vanaf € 10 kan er een envelop getrokken worden, met kans op 10% korting op het aankoop­bedrag of op (als hoofdprijs) teruggave van het gehele aankoopbedrag. 

Wintertijd
De openings­tijden van Eerlijk!Genieten doen mee met de wintertijd. Op doorde­weekse dagen is de winkel geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en elke zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Alleen op maandag is Eerlijk!Genieten de hele dag gesloten.

Vrijwilligers gevraagd
Eerlijk!Genieten Gorssel werkt uitsluitend met vrijwilligers. Er is op dit moment weer ruimte voor nieuwe medewerkers. Als u interesse heeft in een leuke baan die een bij­drage levert aan een betere wereld, loop dan even binnen aan de Hoofdstraat 43 in Gorssel voor verdere informatie.


Gorssel, 20 oktober 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail