D-licious Vocals presenteert prachtige tweede CD

Gepost in Nieuws

Zondag 21 oktober j.l. presenteerde D-licious Vocals hun tweede CD, getiteld ‘Uncovered’ in de kerk te Epse. De groep bestaat uit de zangeressen Mariske Hekkenberg uit Epse, Evelyn Kallansee en Pien Schneider en ze worden begeleid door gitarist Herman Onnen: drie topzangeressen en een fantastische gitarist.

Dilicious21 10 18D-licious Vocals in het kerkje in Epse, v.l.n.r. Pien Schneider, Mariske Hekkenberg, Evelyn Kallansee en Herman OnnenDe zaal zat aardig vol. Er waren familieleden, vrienden, buurtgenoten, oud-studiegenoten en natuurlijk fans. Zelfs een zakelijk contact had de moeite genomen de reis naar Epse te ondernemen. Ook de redactie van Gorssel.nl had een uitnodiging ontvangen, die zonder aarzelen werd aanvaard.
De sfeer was ontspannen. Iedereen had er zin in. De groep ook, want ze speelden de sterren van de hemel. Ze zongen bewerkingen van grootse, bekende producties van onder meer George Michael, David Bowie, Peter Gabriel en Seal, maar ook meer ingetogen songs van bijvoorbeeld India.Arie en Simon & Garfunkel. Alle songs waren overgoten met een ingetogen D-licious sausje. Daarnaast zongen ze een paar eigen stukken.

Dilicious CDhoes kleinWerden ze tijdens het concert van de CD-presentatie alleen begeleid door de vaste gitarist, op de CD zijn ook strijkers te horen en ook de Amerikaanse trompettist Randy Brecker (van de Brecker Brothers). Mariske Hekkenberg benadrukt hoe trots ze op zijn bijdrage zijn.
In de pauze werden drankjes en hapjes rondgedeeld; er was immers iets te vieren. Was de eerste CD al een groot succes, ook nu zijn ze er weer in geslaagd de songs terug te brengen tot hun essentie en deze te vertolken met hun fantastisch op elkaar afgestemde stemmen. En dat met de bezielende begeleiding van Herman Onnen.
Een bijzonder concert van een prachtige CD. Heel erg de moeite waard!

Na afloop was er de mogelijkheid de CD te kopen, wat ook veelvuldig gedaan werd.

De CD is digitaal te verkrijgen via de website van D-licous Vocals (zie onder) en de reguliere verkoopkanalen zoals Bol.com, iTunes en Spotify.
  

  
Redactie Gorssel.nl
22 oktober 2018

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail