Muziek bij Emile van der Peet in de keuken

Gepost in Nieuws

Tenor en saxofonist Emile van der Peet organiseert in zijn huis aan de Voor­ende 5 in Gorssel klein­schalige muziek­concerten. Het eerst­volgende concert is op 18 november 2018 met een opera­programma.

Muziek in de keuken
EmileVanDerPeet kleinV.l.n.r.: Els van de Waard, Emile van der Peet, Elizabeth ScarlatOm klein­schalige muziek­concerten mogelijk te maken, organiseert tenor en saxo­fonist Emile van der Peet uit Gorssel optredens in zijn woning in Gorssel onder het motto ’Muziek in de keuken’. Het woord ‘keuken’ kan daarbij letterlijk genomen worden, want dat is de plek in zijn woning waar Emile zijn bezoekers ontvangt.

Operaprogramma
Het eerst­volgende concert is op zondag­middag 18 november 2018. Dan brengen sopraan Els van der Waard en tenor Emile van der Peet samen met pianiste Elizabeth Scarlat een opera­programma ten gehore, met onder meer het duet 'Parigi O Cara' uit Verdi's Traviata en 'O Mio Babbino Caro' van Puccini.

Uitvoerenden
Emile van der Peet studeerde klassiek saxofoon en solo­zang aan het conser­vatorium van Maastricht. Daarna studeerde hij onder andere bij de tenor Livio Gabrielli en volgde hij lessen bij pianist en vocal coach Brian Masuda. Emile zingt als free­lancer in concerten en geeft optredens in heel Nederland.
Sopraan Els van der Waard begon al op jonge leeftijd met piano­lessen. Ze studeerde hoofdvak zang aan het conser­vatorium in Zwolle. Na haar studie vervolgde ze haar lessen bij onder meer Derek Anthony in Hong Kong, Erna Spooren­berg, Paula de Wit en momenteel bij Livio Gabrielli. Els vertolkt een breed repertoire en verleent solistische mede­werking aan koren en orkesten. 
Pianiste Elizabeth Scarlat kreeg haar eerste piano­lessen van haar moeder en deed haar vak­opleiding bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amster­dam. Inspirerende lessen kreeg zij van George van Renesse en ze volgde master­classes bij Stefan Askenase, Peter Feuchtwanger en Rudolf Jansen.

Informatie
Het concert vindt plaats aan Voorende 5 in Gorssel en duurt van 15.00 tot 16.00 uur. Neem bij voorkeur een eigen klapstoel mee. Na afloop staat een drankje klaar. De entree is vrij, maar er is gelegenheid voor een vrije gift.


Gorssel, 26 oktober 2018

 

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail