Boodschappen doen bij JUMBO met hulp van SWL

Gepost in Nieuws

Stichting Welzijn Lochem biedt in Epse en Gorssel, in samen­werking met JUMBO Brink­man in Gorssel, een nieuwe dienst aan: de bood­schappen­bus. Deze service start met ingang van woensdag 30 januari 2019 en betreft eerst een proef­periode. 
Inwoners van Epse en Gorssel kunnen op die manier hun bood­schappen doen bij JUMBO Brinkman. De bus van SWL wordt hier wekelijks op de woens­dag voor ingezet. 

Gratis service 
JumboSLWbus kleinVan links naar rechts: Jan Eekhuis, coördinator SWL-bussen, Han-Christiaan Brinkman (JUMBO) en Henk Veenendaal (chauffeur SWL-bus)De boodschappenbus rijdt gratis en ook rolstoelgebruikers kunnen mee. In dat geval is, moet er wel een begeleider bij zijn. Er kunnen maximaal acht per­sonen per keer mee. Als er geen aan­vragen zijn, rijdt de bus niet. De service is alleen bedoeld voor inwoners uit Epse en Gorssel. 

Tijden
De bus rijdt op woensdagen om 10.30 uur heen en om 12.00 uur weer terug. De chauf­feur blijft bij de supermarkt wachten. 

Aanmelden en meer informatie
Aanmeldingen kunnen worden gedaan bij het centrale nummer van Stichting Wel­zijn Lochem (SWL): 0573-297000, vragen naar Toos Valkeman. Hier kunt u ook terecht met vragen over de bood­schappenbus. Aanmelden kan op de maandagochtend en/of dinsdag­ochtend tussen 8.30 en 12.00 uur, voorafgaand aan de woensdag waarop boodschappen worden gedaan.


Gorssel, 18 januari 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail