Handen uit de mouwen

Gepost in Nieuws

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tus­sen orga­nisaties die vacatures hebben voor vrij­willigers in de gemeente Lochem en vrijwilli­gers die op zoek zijn naar vrijwilligers­werk. 

Een warm hart en aanpakken
Hieronder volgt een (kleine) selectie van de vacatures in Gorssel en omgeving. Bij iedere vacature staat een directe link naar de betreffende vaca­ture op de website van de Vrijwilligers­centrale. Kijk voor. Kijk voor alle vacatures in Gorssel en omgeving op de web­site van de Vrijwilligers­centrale.

‘Warm hart’
DorpsraadEpse kleinDe Dorpsraad Epse/Joppe zoekt versterkingWoon je in Epse of Joppe of in het aangrenzen­de buiten­gebied en draag je je leef­omgeving een ‘warm hart’ toe? De Vereniging Dorps­raad Epse/ Joppe, kan je inzet (klein of groot) goed gebruiken. Wat interes­seert je als het gaat om Epse en Joppe? De Dorps­raad heeft altijd mensen nodig die iets willen doen voor hun eigen leef­omgeving. Daarvoor hoef je niet toe te treden tot het bestuur. Ook voor een een­malige klus kan de dorps­raad je inzet goed gebruiken. De dorps­raad gaat graag met je in gesprek. Lees hier de volledige vacature

‘Aanpakken’
Trefpunt klein't Trefpunt in Gorssel zoekt een handige klusser’t Trefpunt in Gorssel is op zoek naar een handige klusjes­man of klusjes­vrouw. Als je het leuk vindt om met je handen te werken, dan ben je bij ’t Tref­punt aan het goede adres. ’t Tref­punt bestaat uit behoorlijk wat vierkante meters, waar altijd wel wat te repareren of op te knappen is. Er zijn diverse klus­sen te doen, zoals onderhouds­werkzaamheden in en aan het gebouw, het in­richten van ruimtes als deze verhuurd zijn voor verga­deringen, lezingen e.d., alsmede het netjes houden van alle vertrekken in ‘t Trefpunt. Ben je handig met klussen en wil je graag de handen uit de mouwen steken? Kom dan het team bij ’t Trefpunt in Gorssel ver­sterken. Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op een van deze functies? Bel dan naar de Stichting Wel­zijn Lochem via tel. 0573-297000; mailen kan ook, via .
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloopspreekuur in Gorssel op dinsdag en vrij­dag van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Wel­zijn Lochem in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijd­­stip kan ook.


Gorssel, 22 januari 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail