Swing Cooperation heeft een nieuwe dirigent

Gepost in Nieuws

Swing in ParadisoSwing Cooperation in ParadisoSwing Cooperation, het popkoor uit Gorssel bestaande uit 45 muzikale mannen en vrouwen, heeft een nieuwe dirigent. Juliette Dumoré die het koor 9 jaar lang met veel succes heeft geleid is opgevolgd door Tim van Dorst uit Enschede.

Juliëtte Dumoré heeft samen met Gé Dikkeboer Swing Cooperation in 2010 opgericht. Het koor is voort­gekomen uit project­koren die 9 jaar lang optraden met Winter­wonder­land, de succes­volle kerst­musicals waarvoor de grote zaal van ’t Trefpunt werd verbouwd tot een winter­landschap. Juliëtte heeft met enorm veel enthousiasme het popkoor geleid met als hoogte­punten deelname aan Top­festival in de Doelen Rotter­dam, het jubileum­concert in de Hanzehof en haar afsluitende optreden in Paradiso op 19 januari jl. Voor Juliëtte was het nu tijd op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen.

Tim van DorstTim van DorstHet koor is Juliëtte enorm dankbaar voor de muzikale reis die het samen met haar mocht maken.
Tijdens het optreden in Paradiso droeg Juliëtte symbolisch het dirigeer­stokje over aan de nieuwe dirigent Tim van Dorst. Tim woont in Enschede en is dirigent van meerdere gospel- en popkoren. Daarnaast compo­neert en produceert hij muziek voor allerlei soorten media en zingt hij zelf in vocalgroup Revival.
Het bestuur van Swing Cooperation is ervan overtuigd in Tim een goede opvolger gevonden te hebben voor Juliëtte en ziet de toekomst van Swing Cooperation met vertrouwen tegemoet.
 

Gorssel, 25 januari 2019

  

    

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail