Ouder-Kind Yoga bij Yoin

Gepost in Nieuws

Yogastudie Yoin in Gorssel organiseert een workshop ‘Ouder Kind yoga’, als kennis­making met kinder­yoga. De workshop is een introductie voor een zestal lessen Kinde­ryoga voor kinderen met een ouder.

Kinderyoga 
YogaKind kleinOuder Kind yoga bij Yoin in GorsselOok (jonge) kinderen ervaren steeds meer stress en druk om te presteren, te winnen, erbij te horen maar ook on­rust om alle prik­kels te verwerken van iPad, televisie en games. Rust en ontspanning kan kinderen helpen om te gaan met druk van buiten­af. Kinder­yoga brengt hun lichaam en geest met elkaar in verbinding. 
Ellen van Veen van Yoin: ”Kinderyoga is fijn, leuk en uit­dagend om te doen voor jou en je kind! Je kind leert spelender­wijs yoga­houdingen en oefent ongemerkt een meer bewuste adem­haling, wordt sterker en soepeler in zijn of haar lijf. In spel­vorm leert je kind zich beter te concen­treren en te ontspannen”.

Workshop
Ter introductie van Ouder Kind yoga geeft Carmen Stuitje bij Yoin een workshop ‘Ouder Kind yoga’ op zaterdag 9 februari 2019 van 13.30 tot 15.00 uur. De workshop is geschikt voor kinderen van alle leeftijden met één van zijn of haar ouders. Er worden aan de hand van een verhaal yogahoudingen geoefend die ouder en kind samen kunnen doen, er is een concentratiespel en de workshop wordt afgesloten met een meditatie die geschikt is voor kinderen. Ellen en Carmen: “Een heerlijke middag in contact met je kind!”

Lessen kinderyoga
Yoin verzorgt bij voldoende belangstelling een serie van zes kinderyogalessen voor peuters en kleuters (3 t/m 6 jaar) samen met een ouder op de vrijdagmiddag van 14.15 tot 14.45 uur. Daarbij volgen ouder en kind doen samen een yogales in de belevingswereld van het kind, met sprookjes en verhalen. Soms doet de ouder even een stapje opzij en andere oefeningen doen ouder en kind samen. Opgave voor workshop en lessenserie via info@yoin-ellen.nl.


Gorssel, 29 januari 2019

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail