De Harmonie zoekt muzikanten voor project-Big Band

Gepost in Nieuws

De Harmonie Gorssel-Eefde mag dan al bijna 111 jaar bestaan, de muziek­vereniging is nog spring­levend en zit vol plannen. Zo is het idee ontstaan voor een Big Band op project­basis. Na een vijftal repetities met dirigent Harry ten Brinke zal ‘The Project’ op zondag 10 november 2019, als onder­deel van het (traditionele) ‘koffie­concert’ van De Harmonie in Eefde, echte big-band­nummers laten horen.

Andere bezetting
Harmonie2 P.Drent kleinDe Harmonie tijdens het jubileumconcert (110 jaar) op 24 november 2018 (foto Pascale Drent)Hierbij is uiteraard een andere bezetting nodig en daarom nodigt de vereniging geïnteres­seerden uit om mee te doen met dit Big Band project. Zo moet er een mooie mix ont­staan van orkest­leden en projectmuzikanten. Dat zal vast iets leuks opleveren, is het idee.
De Harmonie is vooral op zoek naar trombonisten, trompettisten, saxofo­nisten en muzikanten voor het com­bo (gitaar, basgitaar/contrabas, piano, slag­werk). 

Repetities
De repetities vinden in september, oktober en november 2019 plaats in ‘t Trefpunt in Gorssel op de volgende data:
Vrijdagavond 13 september, zaterdagmorgen 28 september, vrijdagavond 11 oktober, zaterdag­morgen 26 oktober en vrijdagavond 8 november. De avond­repetities beginnen om 20.00 uur en de ochtend­repetities om 10.00 uur.

Wie enthousiast is en mee wil doen, kan zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. Vul je gegevens in, dan neemt De Harmonie zo snel mogelijk contact op. 
Voor meer informatie kun je mailen naar 
Deelname kost € 35 per persoon (alle repetities inbegrepen).


Gorssel, 7 juli 2019

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail