Muzikanten gezocht voor eenmalig concert Big Band

Gepost in Nieuws

De Harmonie Gorssel-Eefde mag dan al bijna 111 jaar bestaan, de muziek­vereniging is nog spring­levend en zit vol plannen. Zo is het idee ontstaan voor een Big Band op project­basis. Na een vijftal repetities met dirigent Harry ten Brinke zal ‘The Project’ op zondag 10 november 2019 big-band­nummers laten horen, zoals 'My little suede shoes' (klassieker van Charlie Parker), 'A night in Tunesia' (origineel van Dizzy Gillespie) en 'Careless Whisper' (hit van Wham). Het concert is een onderdeel van het (traditionele) koffieconcert van De Harmonie in Eefde op die dag.

Andere bezetting
Harmonie2 P.Drent kleinDe Harmonie tijdens het jubileumconcert (110 jaar) op 24 november 2018 (foto Pascale Drent)Hierbij is uiteraard een andere bezetting nodig en daarom nodigt de vereniging geïnteres­seerden uit om mee te doen met dit Big Band project. Zo moet er een mooie mix ont­staan van orkest­leden en projectmuzikanten. Dat zal vast iets leuks opleveren, is het idee.
De Harmonie is vooral op zoek naar trombonisten, trompettisten, saxofo­nisten en muzikanten voor het com­bo (gitaar, basgitaar/contrabas, piano, slag­werk). 

Repetities
bigbandDe repetities vinden in september, oktober en november 2019 plaats in ‘t Trefpunt in Gorssel op de volgende data:
Vrijdagavond 13 september, zaterdag­morgen 28 september, vrijdag­avond 11 oktober, zaterdag­­morgen 26 oktober en vrijdag­avond 8 november. De avond­repetities beginnen om 20.00 uur en de ochtend­­repetities om 10.00 uur.

Wie enthousiast is en mee wil doen, kan zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. Vul je gegevens in, dan neemt De Harmonie zo snel mogelijk contact op. 
Voor meer informatie kun je mailen naar
Deelname kost € 35 per persoon (alle repetities inbegrepen).

 
Gorssel, 16 augustus 2019

  

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail