Te huur: Haerkamp 33

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Haerkamp 33.

Eengezinswoning
Haerkamp 33 kleinHaerkamp 33, GorsselDe woning aan de Haerkamp 33 in Gorssel heeft vier slaapkamers. De totale huu­rprijs bedraagt € 643,45 per maand. Er kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 4 augustus 2019.

 Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samen-werking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat ken­baar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsse­ldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
1 augustus 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail