Themacafé in De Borkel: nieuwe serie

Gepost in Nieuws

Sinds 2017 organiseert de activiteitencommissie van De Borkel in samenwerking met de Graafschap bibliotheken en boek­handel Bechtle interessante lezingen in De Borkel door bekende auteurs. Het motto van dit maandelijks terug­kerend evenement, waarbij ook ‘de buren’ van De Borkel van harte welkom zijn, is ‘Themacafé De Buren’. 

Auteurs
Spanjer Maarten kleinDe eerste gast in de nieuwe reeks van Themacafé De Buren in De Borkel is Maarten Spanjer, op 10 september 2019Bij het laatste themacafé op 11 juni 2019 vertelde Hugo Borst over zijn boeken ‘Ma’ en ‘Ach moeder­tje’. Eerdere lezingen in 2019 werden verzorgd door Evelien van Dort, Hans Dorre­stijn, Anne­greet van Bergen en Frank KrakeIn 2018 waren dat onder meer Bert Wagen­dorp, Rosita Steen­beek en Jan Siebelink. In het najaar van 2019 gaat een nieuwe serie lezingen van start.

Nieuw programma
De eerste lezing in het Themacafé is op 10 september 2019: dan komt schrijver, acteur en televisie­maker Maarten Spanjer vertellen over zijn werk. Op 1 oktober komt Bas Steman en op 12 november zijn Özcan Akyol en Levi Wee­moedt te gast.
Noteert u de data voor de drie genoemde lezingen vast en raadpleeg te zijner tijd de agenda van Gorssel.nl.

Iedereen is welkom
Lezingen van Themacafé De Buren zijn toegankelijk voor alle inwoners van Gorssel. Het café vindt door­gaans plaats op de tweede dinsdag van de maand van 14.30 uur tot 16.00 uur.
Kaarten voor de lezingen zijn in de voorverkoop voor € 6 (inclusief koffie of thee) verkrijg­baar bij Boekhandel Bechtle, de bibliotheek Gorssel en bij het restaurant van De Borkel. Kaarten aan de zaal kosten € 8,50. Mensen die zorg ontvangen van Sutfene hebben vrij toegang.

Informatie
Themacafé De Borkel, Wijkontmoetingscentrum De Borkel, Hoofdstraat 61a in Gorssel, contactpersoon: Wilma van Gerrevink, tel. 06-12970642 of .


Redactie Gorssel.nl
21 augustus 2019

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail