Biodanza weer van start

Gepost in Nieuws

Rita Kamst organiseert sinds begin 2019 wekelijks lessen ‘Biodanza’ in Epse: meebewegen en dansen op leuke muziek zonder ingewikkelde dans­passen.De wekelijkse workshops/lessen beginnen weer op 5 september 2019, in ‘De Opgang’: de kerk in Epse. Rita: “Een ideale mogelijkheid om te ervaren en ontdekken wat deze (dans)oefeningen op inspirerende muziek voor jouw levens­vreugde en gezondheid kunnen betekenen. Je bent van harte welkom om mee te bewegen!”

Wat is biodanza
Biodanza 1 kleinBoven en onder: lessen biodanza vanaf 5 september 2019 in EpseBiodanza betekent ´de dans van het leven'. Het is een systeem voor mense­lijke ontwikkeling met als doel: bevordering van de gezondheid. Het werkt met muziek, beweging, contact en ervaren. Het plezier en het respect staan centraal. Iedereen kan de (dans)­oefeningen doen. Je hoeft geen (ingewikkelde) danspasjes te leren. Dans­ervaring of een goede conditie is niet nodig. Mensen die langer biodanza beoefenen merken dat ze zich gezonder voelen, meer genieten van het leven, meer zelfvertrouwen hebben, meer verbinding, blijheid en zachtheid ervaren. Uit weten­schappelijke studies is gebleken dat er bij regelmatige beoefening veel positieve effecten zijn. 
Biodanza 2 kleinBiodanza is ongeveer vijftig jaar geleden ontwikkeld door de Chileense antropo­loog, psycholoog en kunste­naar Rolando Toro Araneda (1924-2010). Zijn doelstelling was meer levens­vreugde en liefdevoller contact te laten ontstaan in de wereld. 

Informatie
De workshops/lessen van Biodanza for Health & Happiness zijn wekelijks te volgen op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de kerk in Epse, Lochemseweg 36, 7214 RK Epse. Voor en na de les is er gelegenheid om samen een kopje thee te drinken. Inloop vanaf 19.00 uur. Drie kennismakings­lessen kosten € 25.
Wilt u meer weten of heeft u belangstelling om te starten met biodanza dan kunt u mailen naar Rita Kamst, e-mail . Rita Kamst is aangesloten bij de beroeps­vereniging VBN (Vereniging Biodanza Docenten Nederland).


Gorssel, 22 augustus 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail