De Boskoele verwelkomt 30.000e bezoeker

Gepost in Nieuws

Afgelopen week heeft zwembad De Boskoele de 30.000e bezoeker van het seizoen mogen verwelkomen. Charlotte was de jubileum­bezoeker. Zij werd verrast met een fleurige bos bloemen en een gratis abonnement voor volgend jaar.

Frequente bezoeker
Boskoele 30000 bezoeker 2019 001Charlotte (rechts) is dit jaar de 30.000e bezoeker van De Boskoele, en wordt daarvoor gefeliciteerd met bloemen en een gratis abonnement voor volgend jaar door Bianca Gardien, beheerster van het zwembad.Dit jaar zwom Charlotte al met grote regelmaat bij het bad. “Ik hoop nog heel vaak naar het bad te kunnen komen, het liefst het hele jaar door!”, zegt ze vol (zwem­)energie.
Voor het abonnement dat zij cadeau krijgt, heeft Charlotte ook al een bestemming: “Ik sponsor het bad graag door volgend jaar zelf een abonnement te kopen. Mijn ‘jubileum­abonnement’ schenk ik aan een vrijwilliger op de Vrijwilligers­dag van De Boskoele in 2020”.
Wellicht een extra reden om u volgend jaar ook als vrijwilliger te melden bij het bad.

Zwemseizoen 2019
Halverwege augustus kan De Boskoele terug­kijken op een goed seizoen. De bezoekers­aantallen zijn minder dan vorig jaar, maar dat was ook de verwachting gezien de extreme zomer van 2018. Er zijn dit jaar heel veel activiteiten georganiseerd waaraan bezoekers konden deelnemen. Gezien de enthousiaste deelname werd dit erg gewaardeerd. Zo stond de zwem4daagse op het programma, werd er iedere vrijdag een fanatieke aquasportles verzorgd, kon de jeugd zich drie middagen per week vermaken met een opblaasbare Flamingo-obstakelbaan, dauw­zwemmen, AquaZumba-les, werden er borstcrawl­tips gegeven, was er een poolparty, lady-swim, triathlon­zwemmen én werd samen met de Vullerschool wekelijks schoolzwemmen georganiseerd.

Zwemweer
De zomer in Nederland is dit jaar wisselend. Een warme maand wordt gevolgd door een koude, natte maand. Invloed op de abonnementverkoop had dit niet. Net zo als de afgelopen jaren nam het aantal verkochte abonnementen toe. Een fijne vaststelling. Daaruit blijkt hoe het zwembad in Gorssel wordt gewaardeerd door haar inwoners en inwoners van omliggende (dorps)kernen.

Laatste week
Gezien de (lange termijn) weersvoorspellingen is de verwachting dat zondag 1 september de laatste dag van het huidige seizoen is. Mocht het weer het toelaten, dan is De Boskoele ook in de eerste week van september nog geopend. Dit wordt aangekondigd via de website www.zwembaddeboskoele.nl en sociale media van het zwembad.
  

Gorssel, 23 augustus 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail