Zwoele Ierse zomeravond in het Openluchttheater

Gepost in Nieuws

co4Hoe mooi kan een zomer­avond in augustus zijn. In het Gorssels openlucht­theater was zaterdagavond een Ierse avond met optreden van The Coincidences.
Co3Ierse ballads en fantastische kroegliederen als ‘Whisky in the Jar’ werden gebracht in een uitverkocht theater. ‘Uitverkocht’ is niet letterlijk te nemen, want de entree was zoals altijd vrij.

Ballads
Co1Haast breekbaar waren ze, de ballads gezongen door Marlijn Brink. In de donker wordende ambiance van het theater kregen de veelal zelf geschreven liederen een extra lading mee. Maar ook de kroegliederen werden geabsorbeerd en meegezongen door het publiek. De zeven mans formatie verzorgde een prima optreden, Gorssel raakte in de ban van de Ierse mystiek.

Irish Wisky
Guiness biertjes werden gewaardeerd en er was veel enthousiasme voor de presentatie van Irish Whisky’s door Robert Smienk van Slijterij de Wingerd.

15 september: Concordia
En nu op naar 15 september voor het optreden van Muziekvereniging Concordia met vocalisten Ap Vriezekolk en Bolina Aaldering. Een mix van heerlijke liederen van o.a. Niel Diamond staat u te wachten. 
Meer hierover in de agenda van Gorssel.nl (zie hieronder)
  

 

Gorssel, 26 augustus 2019

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail