Kleuter- en dansmixlessen beginnen weer

Gepost in Nieuws

Carmen Stuitje geeft in de studio van Yoin in ’t Trefpunt in Gorssel kleuterdans- en dansmix­lessen. De lessen beginnen in de eerste week van september 2019 met een open les­week. In november daarna zijn alle ouders welkom bij een kijkles. De lessen gaan door tot begin juni 2020 en worden dan af­gesloten met een eind­presentatie in de protestantse kerk in Gorssel.

Verschillende stijlen
Dansmix1 kleinCarmen: “We dansen aan de hand van thema's die passen bij de leeftijd van de kinderen. In de les komen verschillen­de stijlen aan bod: van dansen op klassieke muziek en volgens een vaste vorm tot dansen op hits van nu, met snelle­re pasjes en veel eigen in­breng.
Dansmix 2 kleinWe leren dansen in een kring, in twee­tallen, alleen, op de plaats en door de ruimte. We leren springen en draaien en we werken elke les aan één of meerdere dans­jes. Elke les kent een vaste opbouw waarin we ons lijf eerst rustig op­warmen en aan het einde weer rustig af­bouwen en stretchen waardoor je sterker en leniger wordt. Ook leren we luisteren naar de muziek (ritme en timing)”. 

Lestijden
Het lesrooster is als volgt: 
Kleuterdans (4 tot en met 6 jaar): woensdag van 13.45 tot 14.30 
Dansmix voor kinderen uit groep 3 en 4 (6 tot en met 8 jaar): woensdag van 14.30 tot 15.30 
Dansmix 3 kleinDansmix voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 (9 tot en met 11 jaar): donderdag van 16.30 tot 17.30 

Kinderen zijn van harte welkom voor een proefles op 4 of 5 september. Graag wel even van te voren bellen, berichtje sturen of mailen: , 06-30157589. 
Meld je kind snel aan, de lessen lopen al behoorlijk vol. Bij de kleuters is nog wel ruim voldoende plek voor nieuwe kinderen. 


Gorssel, 29 augustus 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail