Wordt Welkoop Gorssel de beste?

Gepost in Nieuws

Welkoop 3Welkoop Gorssel - Foto Louise TietgeZoals u misschien al heeft gezien hangt er bij de Welkoop aan de Molenweg in Gorssel een spandoek met de tekst ‘genomineerd tot beste Welkoop winkel 2019’. Na diverse competities in het afgelopen jaar is de winkel al door­gedrongen tot de beste 12 van Nederland. Om de allerbeste van Nederland te worden is er op zaterdag 7 september a.s. van 8.00 tot 9.00 uur een happy hour. Omdat het een finale actie is geeft Welkoop Gorssel op dat vroege uur 20 % korting op het gehele assortiment.
Welkoop Gorssel heet iedereen van harte welkom om te profiteren van deze actie, die dus alleen gehouden wordt in Gorssel.

Tevens is er ’s morgens tot 12.00 uur voor de jeugd tot 18 jaar een leuke puzzeltocht in de winkel uitgezet. Voer je deze succesvol uit, dan maak je kans op een leuke prijs: een familie-seizoenkaart voor kinderboerderij Dondertman te Holten.

Welkoop Gorssel: “Misschien worden wij de beste, mede door u, onze klant, is dit succes al bijna bereikt. Nog een klein zetje hebben we nodig. En worden we de beste, dan zullen er zeker nog andere aanbiedingen volgen! Tot ziens bij Welkoop Gorssel.”
  

Gorssel, 2 september 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail