Studio Yoin biedt nog meer Yoga en Pilates

Gepost in Nieuws

Studio Yoin voor Yoga en Pilates heeft het lesrooster weer uitgebreid. Deze maand starten er weer nieuwe lessen.

Ellen 2 november 2015Ellen van der Veen van Studio YoinOp maandagmorgen om 10.00 uur wordt gestart met Pilates Light. Deze les is nieuw, speciaal voor beginners of mensen met een blessure of die blessure­gevoelig zijn. Pilates wordt vaak geadviseerd door fysio­therapeuten als onder­steuning tijdens het herstel. Onder deskundige begeleiding oefen je in spierkracht en souplesse.

Maandag­avond om 20.00 uur is er Fuse, een nieuwe les. Fuse is een mix van allerlei (oude en nieuwe) stijlen, vormen van bewegen op muziek. Ellen: "Doelstelling is om je lijf helemaal los te maken van allerlei stress, je hoofd leeg­dansen en je voeten weer voelen. De deelnemers voelen zich na de les vrij en ontspannen".

Ook nieuw is de Mannen Yoga, op donderdag­avond om 19.00 uur. Het is een uitdagende les om in je eigen (mannen) kracht te staan je werkt aan souplesse en uithoudings­vermogen maar ook balans en rust voelen hoort daar natuurlijk bij. "Uit je hoofd en in je lijf afdalen en rust vinden door te ademen."

Inlooplessen
De hele maand september zijn er inlooplessen. Dan kan meegedaan worden aan proeflessen en ontdekken welke les het best past. Wel graag even vooraf een bericht naar Ellen van Studi Yoin:   of telefoon 06-28130072.
Kijk op de website naar het lesrooster, voor meer informatie over oude en of de nieuwe lessen bij Yoin in 't Trefpunt in Gorssel.
  

  

Gorssel, 3 september 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail