Kennismaken met Scouting Kompasnaald

Gepost in Nieuws

De tijd gaat snel, de zomervakantie zit er weer op. Zaterdag 7 september 2019 gaat Scouting Kompasnaald weer van start, op naar een jaar vol met avonturen. Lijkt je dat wat? Ga dan eens vrijblijvend kennismaken.
Het wordt een jaar met veel festiviteiten in verband met het 75-jarig bestaan van de Kompasnaald en het 100-jarig bestaan van de welpenspeltak in 2020.

ScoutingPopcornScouting Kompasnaald is een kleine, gezellige groep voor meisjes in de leeftijd vanaf 7 jaar. Scouting staat voor uitdaging. De Kompas­naald biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen
Er worden leuke en op een speelse manier leerzame activiteiten georganiseerd, die in het teken staan van samen­werken, spel, creativiteit, buitenleven en nog veel meer in en rond het clubhuis met eigen bos. Bijvoorbeeld zelf een vuurtje bouwen of op kamp gaan.
De Kompasnaald heeft een ervaren leidersteam, dat de jeugdleden meeneemt op dit avontuur en begeleidt in de ontwikkeling naar meer zelfstandigheid, passend bij hun leeftijd.
.
Nieuwsgierig geworden? Dan ben je van harte welkom om vrijblijvend drie keer gratis te komen kijken of scouting wat voor jou is.
De scoutinggroep is te vinden aan de Kwekerijweg 3 in Gorssel.
De welpen en junioren (7 t/m 11 jaar) hebben elke zaterdagmiddag programma van 14.00 tot16.00 uur, de scouts (vanaf 12 jaar) elke zaterdagmiddag van 14.00 tot ca 16.30 uur en de explorers (15 t/m 18 jaar) op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur

Voor meer info kijk op www.scoutingkompasnaald.nl  of mail naar  

 
Gorssel, 4 september 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail