Jeugdmuzieklessen van De Harmonie

Gepost in Nieuws

De muzieklessen voor de jeugd van De Harmonie Gorssel-Eefde zijn weer begonnen. Dat geldt ook voor de blokfluit­lessen: wie graag mee wil doen, maar vergeten is zich op te geven, kan gewoon binnen­lopen bij de blokfluitles van Anita Berrier op de Vuller­school in Gorssel op de dinsdagmiddagen om 15.00 uur. Even sfeer­proeven en kennismaken.
Wie dit schooljaar les wil op een ander instrument kan zich ook opgeven. Informatie daarover geeft Patricia de Leeuw ().

Open repetitie
Blokfluit kleinIn de derde week van september (16/20 september 2019) is er in het kader van het landelijke overheids­initiatief ‘Meer Muziek in de Klas’ een open repetitie van het jeugd­orkest ‘Hit’ (Harmonie in Training). Dit orkest repeteert op vrijdag 20 september van 18.15 uur tot 19.30 uur in 't Trefpunt in Gorssel. Meeluisteren tijdens deze repetitie kan altijd; ook fijn bij twijfel over de instrument­keuze. 
En natuurlijk zijn jeugd en ouders ook van harte welkom om op de repetitie­avond van het ‘groot orkest’ een kijkje te komen nemen. Deze repetities zijn op de maandag­avonden van 19.30 uur tot 21.30 uur, ook in 't Trefpunt te Gorssel.
 


Gorssel, 10 september 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail