Nieuwe exposities in Galerie Stijl

Gepost in Nieuws

In Galerie Stijl in Eefde zijn van 12 september tot 28 oktober 2019 nieuwe exposities met schilderijen van Conny Denis en brons van Cor Litjens.

Conny Dénis
conny denisConny DénisConny Dénis maakt van een fragment – een detail- een monumentale vorm. Daarin ligt haar kracht. Scherven, schelpen en boeken kunnen hiervoor een inspiratie zijn. De werken worden uitgevoerd in acryl, grafiek of gemengde techniek. Zij zoekt naar de minimale grondvorm van de zichtbare werkelijkheid en komt zo tot beeldende associaties. Hierdoor ontstaat er een abstractie van die werkelijkheid.

Cor Litjens
cor litjensCor LitjensCor Litjens maakt beelden van brons, soms in combinatie met steen. Hij laat zich inspireren door vormen uit de land­schappelijke natuur en de monumentale architectuur en maakt zo o.a. abstracte objecten die bergen, huizen, poorten of bomen verbeelden.

De exposities zijn nu al te zien (openings­tijden zie hier­onder); de officiele opening is op zondag 22 september om 15.00 uur door  Max van Loon (keramist).

Over de galerie
Galerie Stijl is gespecialiseerd in abstracte kunst van diverse kunstenaars met een voorkeur voor geometrisch werk. Galerie Stijl is in 1989 in Arnhem gestart, is in 2017 verhuisd naar Eefde en eind september 2018 na een verbouwing weer heropend. De galerie heeft diverse kunst­gebouwtjes, een beelden­galerij en een beelden­tuin.

De galerie is gevestigd aan de Zutphense­weg 132 in Eefde, in het gebouw net over het spoor waar tot 2017 galerie BGO132 was gevestigd. Komend vanuit Gorssel is dat na de eerste spoor­weg­overgang direct rechts.
Galerie Stijl is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Toegang bedraagt € 6,50

   

 
Gorssel, 13 september 2019 

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail