Gorssel beweegt, met Bianca Gardien

Gepost in Nieuws

Bewegen verbetert de kwaliteit van leven. Je wordt vitaler en vrolijker. Zeker met de wandeltraining die BiancaBeweegt samen met Stichting Vrienden van de Borkel geeft en waaraan iedereen kan meedoen.

BiancaBeweegtBianca GardienIn deze training wandelt men in een pittig tempo zo’n 3 km. Tussendoor worden er oefeningen gedaan om de conditie, kracht, core en balans te verbeteren.

De lessen worden gegeven door Bianca Gardien. Afgelopen zomer werkte zij bij zwembad de Boskoele, waar zij ook allerlei activiteiten organiseerde. Bianca geeft al 20 jaar training in de bossen rondom Joppe. De trainingen met de Vrienden van de Borkel zijn nieuw. Bianca: “Zij willen, net als ik, mensen laten bewegen om vitaler te worden. Het bewegen in de natuur zorgt voor een fijne en sportieve start van de dag. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen.”

Het is de bedoeling dat de trainingen doorgaan tot december en als er voldoende belangstelling is gaat het verder tijdens de wintermaanden. Het werkt het beste als mensen een of twee keer per week meedoen. Maar het is vrijblijvend en opgeven is niet nodig. De kosten zijn € 2,- per keer. Gewoon een keertje proberen kan ook.

De trainingen starten op:
woensdag 25 september om 9.00 vanaf De Borkel en
vrijdag 27 september om 9.00 vanaf Het Bosrestaurant.

Meer weten?
Kijk op de Facebookpagina van BiancaBeweegt of bel 0642415330.

 

Gorssel, 14 september 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail